Hier wil ik alle kapellen, kapelletjes, kerken, kruisen en grotten laten zien die ik tegenkom op mijn wandel- en fiets- en trektochten door heel België. Deze site is natuurlijk en heeft nooit de pretentie volledig te zijn, maar wordt elke dag bijgewerkt.
Men kan opzoeken of selecteren per provincie, per plaats, per adres, per type of per Heilige. Door op de foto te klikken krijgt u een vergroting.
In het formulier kunt u allerhande reacties neerschrijven en ook soms verbeteringen als ik ergens een verkeerd nummer of straat of heilige bij een foto vermeld heb.
Ook zou ik het fijn vinden als mensen die meer informatie over kapellen of kruisen weten zoals bouwjaar,reden,opdrachtgever en zo meer als ze mij dat zouden laten weten.
Ook zou ik willen vragen aan mensen die een sleutel hebben van een kapel als ze mij eens willen verwittigen als de kapel eens open is voor wat foto's binnen de kapel te kunnen trekken. Dit kan ook voor kerken want tegenwoordig is alles afgesloten.

enter